X
Bli medlem
Till toppen

surfertoday.com: The Webber Wave Pool

14 februari, 2014 av Ants Neo

surfertoday.com skriver idag att Australiens första artificiella våg pool ska byggas och bli färdig hösten 2015 i sydöstra Queensland. Utlovat är 4 huvudhöga tubande vågor var 20:e sekund, dvs 720 vågor av hög kvalité på en timme.

webberwavepools4The Webber Wave Pool utlovar flest surfare samtidigt för effektiv användande av anläggningen. Vågens höjd och form kan enkelt och snabbt ställas in efter åkarnas nivå i den rundformade surf poolen. Läs mer här

Hur mycket skulle du betala för att få surfa över 2-metersvågor som dessa med 10 sekunders tuber? Ta då hänsyn till att tuba under 5 sekunder anses länge under normala förhållanden!

För att stödja vårt initiativ för att bygga denna våg i Stockholm, blimedlem.subsurfers.se

  • Bli medlem nu!