X
Bli medlem
Till toppen

Första Svenska Mästerskapet i inomhus-surfing!

23 januari, 2011 av admin


Fredagen den 4:e februari arrangerar Swedish Surfing Association, det första Svenska Mästerskapet i inomhus-surfing, i Himlabadets Surfstream i Sundsvall. Sub Surfers har fått 4 st platser till sitt förfogande och kommer därför köra en kvaltävling under torsdagskvällen.

Om du är intresserad av att deltaga hör av er snarast möjligt och senast onsdag 26:e januari, maila info@subsurfers.se. Arrangörerna hjälper oss också att boka boende för ca 700-900 kr/natt för 2-4 personer, så vi måste svara dem snarast möjligt. Endast 10 surfare från SSS kommer få deltaga i Sub Surf Mästerskapen under torsdagskvällen varav 4 deltagare tas ut till SM som körs på fredag. Medlemskap krävs också i Swedish Surfing Association, vilket kostar 50 kr utöver medlemskapet i Sub Surfers för 20 kr eller 80 kr med olycksfallsförsäkring som alla gäller under 2011. Förtur ges anslutna Sub Surf medlemmar i Swedish Surfing Association, men vi kan uppdatera. Om du är osäker om ditt medlemskap, ring Ants på 073 545 91 00. Det kommer inte kosta något att deltaga, men resa och boende får man stå för själv. Läs vad vi skrivit om Surfstream förut här.

Tävlingsregler och surfbrädor
Tävlingsregler är under framtagande. Domarnas bedömningskriterier kommer att baseras på samma kriterier som nyttjas vid nationella och internationella vågsurfingtävlingar (val av våg bedöms inte). Surfbrädorna är korta och tåliga och lånas av Himlabadet. Egen bräda får användas på egen risk. Surfstream klarar av brädor med fenor till skillnad mot Flowrider som Lindvallen har.

Program

Torsdag 3:e februari Kl 18-21 – Träning i Surfstreamen

Ni som finns på plats redan torsdag morgon har möjlighet att träna i Surfstreamen även under dagen.

Torsdag kl 18 Sponsorträff – SSA guldsponsorträff på Himlabadet

Fredag 4:e februari Förmiddag (exakta tider meddelas på plats), – Träning och genomgång av tävlingsregler samt bedömningskriterier. Eftermiddag – Tävling med start tidigast kl 15 (exakta tider meddelas på plats) Kväll kl 19:30 – Final

Lördag 5:e februari. Under dagen finns möjlighet att nyttja Surfstreamen. Dock finns begränsningar beroende på att badet är öppet som vanligt och bokningar av Surfstreamen sker av allmänhet.

Lördag kväll – mingel och middag på Himlabadet tillsammans med andra aktiva, ledare och funktionärer.

Under lördagen kan andra tävlingar besökas (se bifogat program).

  • Bli medlem nu!