X
Bli medlem
Till toppen

Södermalmsnytt: Staden öppnar för surfmecka i Slussen

11 september, 2010 av admin

Ett stort surfparadis med konstgjord våg. Precis vid Slussens Djurgårdsfärjor. Låter kanske som en önskedröm för alla brädåkare. Men det är betydligt mer än så. Sub Surfers Ants Neo kom på idén i våras, nu gör staden tummen upp och öppnar för en försöksverksamhet redan när nya Slussen börjar byggas.

Klicka på sidorna för att läsa dem större på ny sida!

Ett stort surfparadis med konstgjord våg. Precis vid Slussens Djurgårdsfärjor. Låter kanske bara som en önskedröm för alla brädåkare. Men det är betydligt mer än så. Sub Surfers Ants Neo kom på idén i våras, nu gör staden tummen upp och öppnar för en försöksverksamhet redan när nya Slussen börjar byggas.

Gå in på www.sodermalmsnytt.se och kommentera vad du tycker!

  • Bli medlem nu!