X
Bli medlem
Till toppen

Musik: M-ROCK ”Airborne”

22 september, 2010 av admin

Emrik Larson på skivomslaget i en frontside airborne i Skateland (Gbg).

Skataren Emrik Larsson a.k.a. M-Rock släpper sin första engelskspråkiga soloskiva ”Airborne” med inspiration från 60-talets soul rock rörelse, blandat med hip-hop attityd, skateboard aggression, men även en och annan ballad..

Emrik är inte från Stockholm, men han är skatare uppvuxen i Skateland som låg i Västra Frölunda strax utanför Göteborg. En pool med pipe och ditch, som subsurfare på 80-talet vallfärdade till så ofta det gick. Där lärde vi också känna Emrik och hans bror Torsten som också producerat detta album. Emrik och Torsten var förövrigt också de drivande krafterna i bandet Stonefunkers och tidiga GNG-Boys (läs mer här). Kanske kommer vi se M-ROCK spela på Highvalley Classic & Festival 2011 när nya Highvalley Skateworld invigs..

Låten Freedom är en actionspäckad klassisk rock låt med texter som behandlar en viss mans oförmåga att passa in i samhället.

Skivan som vinyl släpps 2009-09-29 och kan förhandsbokas här

Läs mer om M-Rock här
Skatare är kreativa som fasen!

Emrik kör mycket slalom idag!

  • Bli medlem nu!