X
Bli medlem
Till toppen

Nytorp Sub Surf Open

8 september, 2010 av admin

Nu på lördag kör vi ”Nytorp Sub Surf Open” till förmån för föreningens planer att bygga om och bygga ut parken. Alla är välkomna att ställa upp, det enda som krävs är att man är eller blir medlem i Sub Surfers Huddinge, vilket kostar från 20 kr inklusive olycksfallsförsäkring.

Plats: Nytorp Mosse i Trångsund-Skogås

Datum: Lördag 8 september.

Tid: 15.00-17.00

Anmälan: På plats. Du måste vara medlem, vilket kan betalas på plats. Läs mer här

Du får köra och utnyttja ytan precis som du vill bara du gör det på en skateboard. Domarna kommer att kika på stil, utförande, variation, svårighet, höjd, show, aggressivitet, flyt, dvs allt som gör ett fullkomligt åk. Vi kör två klasser, under 15 år och över 14 år. Tjejer och killar för sig. Vi kommer antagligen inte ha några priser, denna gång är det äran och stödet för skateparken som är i fokus.

På grund av andra arrangemang i området behöver vi hålla tiderna. Kvalet startar kl 15 och finalen kl 16.

Nytorp Skatepark är ett projekt i 2-3 etapper som startats upp som en del av Huddinge kommuns upprustning av Nytorp Mosse i Trångsund-Skogås. SSS samarbetar med kommunen för att området blir väl utfört och att den långsiktiga utvecklingen av parken säkerställs. Den totala ytan avsatt för Skateparken är ca 650-700 kvm. Bygget av etapp 1 (ca 250 kvm) är klart. För att detta ska bli verklighet behöver vi medlemmar, ju fler desto bättre!

Vägbeskrivning, se www.nytorpskatepark.se

  • Bli medlem nu!