X
Bli medlem
Till toppen

Snowboardkalas

Ekebyhovsbacken Ekerö på lördag kl 10-17

Samla alla dina barn och vänner på bräda, så kör vi ett enkel banked slalom race, om än utan stora banks… Alla hjälper till med något.  Vi har inga priser eller sponsorer, men vi har kul och klipper till en video från dagen för att använda för kommande event. Vi tänder grillen och drar på lite musik.

Read the rest of this page »

VM i Bankslalom

Sverige kommer att arrangera världens första skateboard VM i bankslalom den 6:e och 13:e Aug i Stockholm. En gren som passar alla typer av skateboardåkare. 

Read the rest of this page »

Nationaldagen Skate Open 2016

Sub Surfers och Staden ordnade i Rålis Skatepark, skateskola och Nationaldagen Skate Open 2016 i lilla bowlen.

Read the rest of this page »

Nationaldagen Skate Open

På Nationaldagen 6 juni ordnar Sub Surfers tillsammans med Stockholm Stad Kungsholmen, skateskola samt skateboardtävling i Rålis Skateboardpark.

Read the rest of this page »

Årsmöte 2016

Välkomna till Stockholm Suburban Surfers årsmöte 2015, lördagen den 23:e April kl.13.00 i HS.

Read the rest of this page »

Betongcupen Åva Täby

janloftenhandplantåvaSe teaser med en av Sub Surfers grundare, Jan Loftén inför lördagens Betongcupen i Åva Skatepark Täby. Självklart kommer vi vara på plats och teckna fler medlemmar till våra lokala föreningar över hela stan.

Read the rest of this page »

TRICK$ FOR MONEY

PROSK8 & Tip Technology bjuder på TRICK$ FOR MONEY nu på lördag i Rålis Skatepark mellan kl 14-20.00. Passa på att vinna lite cash, kolla på grymma åkare och samtidigt ta plats så endast skateboardåkare känner sig välkomna i parken.

Det kommer finns möjlighet att prova brädor från PROSK8 med Tip Technology och åka med det brazilianska proffset William Damascena. Läs mer på PROSK8.se

1235902_515574431866837_642239526_n

The Gathering

Nu till helgen den 23-25 augusti bjuder Stockholm Suburban Surfers och Longboard Sweden in till en hel helg fylld av skateboardåkning i Stockholm. Huvudplatsen är Highvalley Skateworld [HS] och det kommer bjudas på allt från bowl till slalom- och downhill, slide jam mm.

Syftet är att erbjuda skateboardåkarna i Sverige en gratis tillställning där så många som möjligt kan vara med och uppskatta frihetskänslan på en skateboard. Hjälp oss också samla in så många medlemmar som möjligt för att HS ska bli färdig byggd med street plaza, större flowområde, pool area och upprustning av 900m longboardbana, som utlovat av politikerna.

blimedlem.subsurfers.se

Läs gärna mer om The Gathering på tacky.se

För att läsa schemat större, klicka på bilden (obs uppdaterat schema!).

thegatheringlogo

thegatheringpm

 

 

 

 

 

RS @ BETONGCUPEN 2013

ROOFY SAFETY är så klart med och stöttar även BETONGCUPEN 2013 med säkerhetsbiten. Vi har ett eget team som åker med på deltävlingarna och delar vid varje deltävling ut ett specialpris på 1000 kr till den som rippar mest och använder hjälm, ROOFY RIPPIN’ HELMET AWARDS.

Om du är intresserad av att bli med i ROOFY SAFETY team som en ambassadör eller hjälpa till som funktionär under olika tävlingar. Det gäller alla stilar av skateboarding. Utbildningen är gratis, du får en tshirt, du får första hjälpen utbildning, vi diskuterar risker, vi bjuder på boende och resa. Läs mer här

RoofyBetoncupentidningen2

RoofyBetoncupentidningen1

arvsfonden_banner_300

Invigning Åva Skatepark Täby [25/5]

Lördag 25 maj inviger Sub Surfers och Täby kommun ÅVA SKATEPARK. På programmet är PROSK8 High Ollie samt SKATEBOARD-JAM med fina priser från sponsorerna (för åkare med hjälm). DJ Denis spelar blandade låtar från bl.a. skateboardvideos och vi bjuder på korv. Alla som vill är välkomna att deltaga som tjej, junior, senior eller old school. Vi bjuder också på bästa vädret denna högtidsdag.

Passa på att stödja och bli medlem i Sub Surfers eller den lokala föreningen Sub Surfers Täby från 30 kr och delta i utlottningen av fina skateboardprylar från sponsorerna.

mattethegubbah

Matte da Gubbstah från Sub Surfers Täby carvar över Åva poolens trappa. Foto: Dave Östlund

13:00 Korvgrillning
13:15 Invigningstal
13:30 SK8 JAM
15:00 Prisutdelning
15:15 Allmän åkning

Åva Skatepark i Täby är den 13:e parken som föreningsorganisationen Stockholm Suburban Surfers har jobbat fram. Den är framtagen tillsammans Täby Kommun och de lokala skateboardåkarna i föreningen Sub Surfers Täby, samt byggd och ritad av Nord Skateparks. Genom att blimedlem.subsurfers.se så bidrar man till att engagerade i Sub Surfers föreningar får mandat att påverka politiker och myndigheter att satsa på en skateboardpark i just din kommun. Med just dig kan projekt som detta bli verklighet.

Facebook eventet för invigningen hittar du här

Klicka på postern för att läsa den större!

invigning_ava_skatepark_taby_1024