X
Bli medlem
Till toppen

Bli medlem

Nyhet! Nu kan du betala medlemsavgiften via SWISH till nr 123 147 79 67.

Godkännande av medlemskap:
Genom att trycka på knappen skicka godkänner du medlemskapets villkor och att vi epostar dig en faktura på medlemsavgiften att betalas inom 10 dgr samt påminner dig varje år för ny medlemsavgift. Du som betalat via subsurfshop.se godkänner genom ditt köp med medlemskapets villkor. Utträde ur föreningen göres antingen genom att radera sin profil (kommer snart!) eller att eposta oss på info@subsurfers.se

 

Ytterligare information:

Om du tecknar medlemskap under hösten (from september), så gäller medlemskapet även under hela efterkommande år. Mer information om Folksam Olycksfallsförsäkring och om du vill aktivera den även som tävlingsförsäkring, hittar du nederst här på denna sida!

Vi jobbar på en lösning med ett digitalt medlemskort som bl.a. ger rabatt i din lokala brädsportbutik. I vår medlemsbutik kommer du snart kunna handla föreningens klistermärken, kepsar, tröjor, brädor och annat vi tar fram.

Genom att registrera dig hamnar du i Stockholm Suburban Surfers allmänna register och därefter flyttar vi dig manuellt till din lokala ”Sub Surfers Förening”. Om förening saknas i din kommun eller område, så kan du antingen få våra verktyg för att starta upp den eller vänta tills någon annan tar tag i det. Vi samlar helt enkelt medlemmar i en hög på alla håll för den som vill börja utnyttja det som en kraft för att få till exempelvis en skatepark. Samtidigt är våra samlade medlemmar och erfarenheter en bra tyngd för att den lokala föreningen att använda i sitt arbete för sina projekt.

Angående förbundstillhörighet:
• Skateboard-medlemmar blir medlemmar under Sveriges Skateboardförbund som endast har föreningar som medlemmar. Med skateboard menas alla typer av skateboards som för street, ramp, freestyle, slalom eller longboard.
• Snowboard-medlemmar blir medlemmar i Sveriges Skidförbund som i sin tur är medlem i Svenska Skidförbunden där snowboard ligger som sport (detta tillsvidare vi lyckats att bryta oss ur med eget snowboardförbund!)
• Surf-medlemmar blir medlemmar i Swedish Surfing Association för extra 50 eller 100 kr i avgift. Detta för att avgiften till förbundet är 50 eller 100 kr per medlem och förbundet fortfarande kör med direkta medlemmar som en förening.
• Snowskate kan komma att bygga upp sitt egna förbund och scen med tävlingar och events, vilket vi återkommer till.

Läs mer om våra olycksfallsförsäkringar här och hur du aktiverar din tävlingsförsäkring (endast för dig som tävlar!).

Redigera medlemskapsprofil:
Om du behöver redigera din medlemsinformation innan vi öppnat upp för denna möjlighet att ändra din profil online själv, så kan du enkelt skicka in en ny registrering. Personnumret styr vilket registrering-ID informationen hör till. Ni som registrerar flera i familjen, kan nu administreras av en av er i familjen. Vi slår ihop er manuellt. Om ni har olika namn, ber vi dig eposta era olika namn till familj@subsurfers.se