X
Bli medlem
Till toppen

Årsmöte 2017

6 maj, 2017 av admin

Välkomna till Stockholm Suburban Surfers årsmöte 2017, söndagen 4/6 kl 13:00 i Highvalley Skateworld. Ta med filt att värma dig med.

Vi håller årsmötet vid Sub Surf Café i Highvalley Skateworld – det är utomhus, så ta med skateboard att sitta på och filt att värma dig med. Välkomna är alla medlemmar samt representanter för de lokala Sub Surfers föreningarna.

Agenda för årsmötet

Förslag till ärenden att behandlas av årsmötet skall vara styrelsen skriftligen tillhanda senast tre veckor före årsmötet dvs. 2016-05-14: info@subsurfers.se

Styrelsens rapporter med verksamhets och förvaltningsberättelser, verksamhetsplan med budget samt styrelsens förslag (propositioner) och inkomna motioner kommer att finnas tillgängliga på föreningens hemsida från 2016-05-28.

Välkomna!

Styrelsen

 

Hösten 2012 invigde vi Highvalley Skateworld som halvfärdig skatepark, vilket den är än idag. Politikerna har svikit oss. Vi vet att det enda sättet att påverka dem att satsa på parken igen är genom fler medlemmar. Hjälp till att öka våra 2.400 medlemmar till 10.000 st, då jävlar!

  • Bli medlem nu!