X
Bli medlem
Till toppen

Lilla Aktuellt: GRRRLSK8

4 april, 2017 av Ants Neo

Föreningens satsning på skateskola.subsurfers.se som GRRRLSK8 på onsdagar för ett gäng tjejgäng på Kungsholmen fick även uppmärksamhet i tisdagens Lilla Aktuellt.

Vi satsar sedan en tid tillbaka ännu mer på tjejerna. Politikerna och myndigheterna påstår att inga tjejer åker skateboard och det håller tillbaka satsningen på att bygga klar bl.a. Highvalley Skateworld som utlovat. Anläggningen är endast till hälften byggd sedan 2012. Undersökningen gjordes under fel tider och speglar inte alls verkligheten även om tjejerna är färre än killarna. I vårt medlemsantal ser vi uppemot 30-40% tjejer och det växer för varje vecka. GRRRLSk8.subsurfers.se är vår satsning på tjejerna. Genom att blimedlem.subsurfers.se stödjer man Sub Surfers mål för både tjejer och killar!

  • Bli medlem nu!