X
Bli medlem
Till toppen

Per Nilsson: Jay style Layback

18 november, 2016 av Ants Neo

Över hela världen pågår just nu en utmaning om vem som bäst kopierar den vertikala åkningens kanske mest stiliga trick, ”layback”.

jaysmith

Originalet layback utfört av Jay Smith

Tricket kom ursprungligen från surfingen och imiterades av ”surf-skateboard-åkarna” på torra land. Senare när det utvecklade sig till vertikal åkning i bowls, pooler och senare i ramper, så var det kanske Jay Smith som utmärkte sig med att göra den bästa layback’en. I facebook gruppen ”Skaters over 50” var det någon i dagarna som postade frågan om vem som idag gör tricket bäst. Sub Surfers Per Nilsson 51 år är svaret!? Hur gör du din layback idag?

skatersover50

Över 3.000 visningar nu, sprid så det blir 30.000 visningar…

Genom att blimedlem.subsurfers.se blir min layback bättre!

  • Bli medlem nu!