X
Bli medlem
Till toppen

KIT.se: GRRRLSK8

15 november, 2016 av admin

KIT.se gjorde en kort video om GRRRLSK8, Sub Surfers satsning på tjejskate i Stockholm.

Vi drog igång tjejskate 1994, men med nystart som GRRRLSK8 våren 2013 för att politikerna 2012 bad myndigheterna att göra en undersökning om hur många tjejer som åker skateboard, någon ville att pengar hellre skulle satsas på mer jämlika sporter… Vilket också lett till att politikerna svek färdigställandet av Highvalley Skateworld med utlovade street plaza, flow area, pool area och upprustning av longboardbanan från Högdalstoppen. Endast halva utlovade anläggningen står idag färdig.

Tyvärr så räknade de endast under vissa tider då inga tjejer åker och kom fram till att nästan inga tjejer åker skateboard. Vi vet bättre, att skateskola.subsurfers.se har 35-40% tjejer som deltar i, att vi har ca 30% tjejer bland våra 2400 medlemmar och uppskattar uppemot 30% tjejer under vissa tider/dagar i Highvalley Skateworld.

Genom att fler blirmedlem.subsurfers.se ökar vi våra 2.400 medlemmar till 10.000 st och kan påverka politiker och myndigheter starkare!

  • Bli medlem nu!