X
Bli medlem
Till toppen

Lufthansa TIP Technology giveaway

10 oktober, 2016 av Ants Neo

Sub Surfers presenterar Sveriges största give away med 500 st(!) Lufthansa TIP Technology samt skateskola, ollie utmaning, proffsuppvisning och skateboardtävling.

lufthansagiveawaytiptechnologies

  • Vi börjar dagen kl 10:00 med prova på skateskola.subsurfers.se utan kostnad för alla åldrar tillsammans med våra coacher. Skateskolan pågår under hela dagen för barn från 3-4 år till ungdomar och vuxna. Vi har brädor och hjälmar, både till låns och försäljning (inkl skateskola tom juni 2017).
  • Ollie utmaningen med give away av 500 st Lufthansa Tip Tech brädor. För att få en bräda så måste man kunna göra ett ollie-försök på plats, posta om det på sociala medier och anmäla sig till nyhetsbrev. För den här jättejobbiga insatsen får man alltså en skateboard 😉
  • Vi kommer få fint besökt från Brasilien i form av skateboard-proffset Rodrigo Leal. Rodrigo har vunnit bla Best trick i Tampa Pro och blivit utsedd till årets skateboard-åkare i Brasilien. Kolla in video med honom här.
  • Själva skateboardtävlingen kommer bestå av highest ollie, curb och fastest ollie-trick. Första priset är en resa till Barcelona (Värde 10.000:-). Obs! Detta är en inbjudningstävling då vi har begränsade platser. Vill du vara med så maila denis.sopovic@subsurfers.se
  • Vi kommer ha ett tält där man kan köpa grip till sin bräda, men även skruvar, hjul, truckar, skydd och hjälmar från flera märken, samt komplett bräda inkl skateskola t.o.m. Juni 2017. Vi hjälper dig också att teckna medlemskap.subsurfers.se inkl olycksfallsförsäkring för 40/100 kr tom 2017-12-31 (japp). Ju fler medlemmar ju fler skateboardparker!

För mer info om tävlingen och annat, se och gilla vår eventinbjudan på facebook här.

lufthansagiveawaytiptechnologiesdenis

Sub Surfers arrangör Denis Sopovic sover gott som kung bland sina brädor så ingen norpar åt sig dem före eventet! Foto: Tip Technologies

  • Bli medlem nu!