X
Bli medlem
Till toppen

Tidningen Årsta/Enskede: GRRRLSK8

24 september, 2016 av Ants Neo

Den lokala föreningen Sub Surfers Högdalens satsning med GRRRLSK8 har blivit en stor succé i Highvalley Skateworld. Bilden av skateboard som en sport för bara killar blir allt mer otidsenlig.

I Högdalen har de speciella kvällarna för tjejskate snabbt vuxit i popularitet och majoriteten av brädåkarna är i tioårsåldern. Läs hela artikeln i tidningen här med fler bilder, och läs mer om Sveriges första tjejskate här, grrrlsk8.subsurfers.se 

Genom att blimedlem.subsurfers.se visar vi Stockholm med kommuner, politiker och myndigheter att satsa även på tjejerna, att tjejer verkligen åker skateboard! Följ också GRRRLSK8 på facebook.com/GRRRLSK8 och Sub Surfers på facebook.com/subsurfers

160924-a%cc%8arsta-enskede-hs-1 160924-a%cc%8arsta-enskede-hs-2

  • Bli medlem nu!