X
Bli medlem
Till toppen

GRRRLSK8 i RAWL

1 september, 2016 av admin

Nu kör vi igång GRRRLSK8 i Rålis Skatepark, dvs Sub Surfers tjejskate varje lördag mellan kl 10-12.

ianeoralisskatepark

GRRRLSK8 i Rålis Skatepark är utan kostnad, men man behöver ha egen utrustning med sig och blimedlem.subsurfers.se. Det finns inte heller någon självklar coach eller ledare för detta, meningen är att bara att tjejerna ska ta över parken och åka tillsammans. Idén till detta uppkom i skateskola.subsurfers.se, där vi fann behovet för tjejerna att tillsammans kunna utvecklas och pusha varandra istället för att kämpa på ensam på varsitt håll.

Sub Surfers kommer filma och fotografera varje session åtminstone i början mer och lägga upp på facebook.com/grrrlsk8, meningen är att ni sedan själva kan fortsätta göra detta och sedan tagga #grrrlsk8 på facebook och instagram. Vi börjar såhär och ser vad det senare kommer utvecklas till.

Ålder eller nivå spelar ingen roll. För att deltaga och få mer information blimedlem.subsurfers.se för 40/100 kr inkl olycksfallsförsäkring (gäller from idag tom 2017-12-31).

För dig som vill önskar deltaga i skateskola innan deltagande i GRRRLSK8, så finns skateskola.subsurfers.se att boka tillsammans med låneutrustning. Skateskolan kör varje onsdag kl 18 och lördag kl 09:30 i Rålis Skatepark. Ålder från ca 4 år tills du inte klarar stå på brädan mer..

GRRRLSK8

 

  • Bli medlem nu!