X
Bli medlem
Till toppen

Vårby Skatepark byggs!

8 augusti, 2016 av Ants Neo

Sub Surfers med Tomas Wikström i spetsen kan presentera vårt senaste projekt som blir verklighet under hösten, nämligen Vårby Skatepark.

Denna anläggning skulle ursprungligen byggas på enkla Nytorp Skatepark i Trångsund, men det visade sig att marken skulle bli för dyr att bygga på, så 6 år senare byggs den istället i Vårby Gård. Läs mer här

Genom att blimedlem.subsurfers.se stödjer du Sub Surfers föreningar att verka för att ännu fler skateboardparker byggs där de saknas i Storstockholm. Det gör verkligen stor skillnad för våra engagerade åkare att kunna räkna allt fler medlemmar i vår kontakt med politiker och myndigheter för att få till fler skateboardparker. Saknar du en skateboardpark där du bor, tveka inte, blimedlem.subsurfers.se och ta kontakt med oss så hjälper vi till att organisera en lokal Sub Surfers förening och alla våra medlemmars stöd för att få till en anläggning. Tänk vad vi kan göra när våra 2.000 medlemmar blir 10.000…

160808 Södra Sidan Vårby Skatepark

  • Bli medlem nu!