X
Bli medlem
Till toppen

Nationaldagen Skate Open

27 maj, 2016 av Ants Neo

På Nationaldagen 6 juni ordnar Sub Surfers tillsammans med Stockholm Stad Kungsholmen, skateskola samt skateboardtävling i Rålis Skateboardpark.

nationaldagenopen

Vi inleder med drop in skateskola.subsurfers.se. Därefter en kort paus och sedan kör vi Nationaldagen Skate Open, en öppen skateboard-tävling i minsta ägg-bowlen. Vi kör 3 klasser uppdelat på tjejer och killar som delar på presentkort till skateboard-utrustning.

Både skateskola och tävlingen arrangeras utan kostnad för deltagare, men genom att blimedlem.subsurfers.se stödjer man föreningen arbete för utbyggnaden av fler skateboard-anläggningar i Stockholm och kommuner. Vi är idag 2000 medlemmar utspridda. Medlemskapet kostar idag från 40 kr per år inkl olycksfallsförsäkring via Sveriges Skateboardförbund och Riksidrottsförbundet från IF…

Kl 12:00-15:00   Drop in skateskola.subsurfers.se (lånebrädor & hjälmar finns)
Kl 15:30-17:00   Nationaldagen Skate Open (anmälan på plats)

Tjejer upp till 9 år
Killar upp till 9 år
Tjejer 10-15 år
Killar 10-15 år
Tjejer 16 år och uppåt
Killar 16 år och uppåt

För mer info kontakta Ants Neo 073 545 91 00 eller ants.neo@subsurfers.se

 

  • Bli medlem nu!