X
Bli medlem
Till toppen

Sub Surfers Västerort bildat

11 april, 2016 av admin

Ett stort gäng skateboard-åkande föräldrar och gubbar på bräda träffades i Parkleken Ådalen för att starta upp den lokala föreningen Sub Surfers Västerort.

Den lokala entusiasten Askia Linder, tillsammans med Ants Neo från moderorganisationen Sub Surfers bjöd in intresserade åkare och berättade kort lite historia och erfarenheter från tidigare initiativ och projekt. Efter genomgången dagordning och klubbande av beslut, gick gänget ut i områden, tillsammans med föreståndaren av parkleken och företrädare från kommunen, för att kika på möjligheter för en mindre skatepark i området. Mer information från föreningen och projektet hittar du på facebook-sidan här samt genom att blimedlem.subsurfers.se för att stödja initiativet. Ju fler medlemmar ju mer kraft får föreningen att genomföra något.

160411 Bildande möte SS Västerort

Sub Surfers Västerort är bildat, främst åkare i Vällingby och Hässelby, men även Bromma. Foto: Ants Neo / Sub Surfers

  • Bli medlem nu!