X
Bli medlem
Till toppen

Bildande möte Sub Surfers Hässelby Vällingby

30 mars, 2016 av Ants Neo

Måndagen den 11 april kl 18:30, så bildar vi föreningen Sub Surfers Hässelby Vällingby med målsättning att skapa en skateboardpark i området.

klubba-årsmöteVälkomna alla som vill lyssna, diskutera eller engagera er i föreningens arbete. Plats, Parkleken Ådalen i Vällingby. Genom att blimedlem.subsurfers.se i Sub Surfers Hässelby Vällingby så stödjer man föreningen, men även alla Sub Surfers föreningar och projekt i Stockholm.

Facebook event för mötet här

Kontakt
askia.linder@subsurfers.se 070 773 31 18
ants.neo@subsurfers.se 073 545 91 00

Åkersbergalocalshjälpertill

Kom på mötet och diskutera om vi ska bygga en skateboardpark med våra egna händer, eller övertyga kommunen att satsa på en byggd av proffessionella skateboarparkbyggare… På bilden locals som hjälpte till att bygga Åkersberga Skateboardpark i föreningen Sub Surfers Åkersberga.

  • Bli medlem nu!