X
Bli medlem
Till toppen

Årsmöte 2016

23 mars, 2016 av Fredrik Attebrant

Välkomna till Stockholm Suburban Surfers årsmöte 2015, lördagen den 23:e April kl.13.00 i HS.

klubba-årsmöteVi håller årsmötet vid caféet i Highvalley Skateworld – det är utomhus, så ta med skateboard att sitta på och filt att värma dig med. Välkomna är alla medlemmar samt representanter för de lokala Subsurfers föreningarna.

Agenda SSS Årsmöte 2016

Förslag till ärenden att behandlas av årsmötet skall vara styrelsen skriftligen tillhanda senast tre veckor före årsmötet dvs. 2016-04-01

Styrelsens rapporter med verksamhets och förvaltningsberättelser, verksamhetsplan med budget samt styrelsens förslag (propositioner) och inkomna motioner kommer att finnas tillgängliga på föreningens hemsida från 2016-04-15

Välkomna!

Styrelsen

  • Bli medlem nu!