X
Bli medlem
Till toppen

HS Destroy

24 oktober, 2015 av Ants Neo

Inbrott i Sub Surf Café i Highvalley Skateworld igen, denna gång med även total obegriplig förstörelse.

Igår för tredje gången på kort tid har Sub Surf Café, föreningen aktivitetscafé i Highvalley Skateworld fått inbrott, men nu även med helt onödig vandalism. I fredags natt bröt några in sig i den trånga skrubben vi driver aktivitetscafét i, för att dra ner allt på golvet och kladda ner utrustningen med vår ketchup. De bröst sig återigen in i toaletten också, för de måste också ha varit skitnödiga eller något? Sedan tuttade de eld på några av anläggningens soptunnor eller bara välte dem sådär snyggt meningsfullt.

Vi som kämpar med föreningen, vårt aktivitetscafé och andra projekt, vi tackar er för att ni så snällt återigen förstört för oss som engagerar oss för vårt intresse, för tiotusentals skateboardåkare i staden och alla som besöker HS. Ert bidrag till vår verksamhet får inte oss att ge upp, tvärtom.

Vi hoppas nu att Stadsbyggnadskontoret till slut tar tag i vår och Idrottsförvaltningens fråga, om att låta oss ställa en snygg inbrottssäker container, utformad som föreningens skateboard-aktivitets-café i anläggningen. Detta är något som vi redan 2010 fick med i visionen för anläggningen, i vårt samarbete med politikerna i Idrottsnämnden. Nu har det gått drygt 3 år sedan vi invigde HS. Vi har fått kämpa för att inte korvgubbar utan någon intresse i föreningen eller skateboarding, skall få rätten efter upphandling att driva försäljning i vår anläggning. Vi är intresserade av skateboard-aktiviteter, inte främst business. Vi har sett Malmö (Stappelbäddsparken), Göteborg (Actionparken) och senast Trollhättan Skatepark driva skateboard-aktivitets-café, med deras stads/kommuners hjälp och samarbete, Men sådant skall tydligen inte gå att få fungera i Stockholm, inte ens med våra goda politikers samarbeten och stöd…

Tack till alla som stödjer Sub Surfers genom att blimedlem.subsurfers.se, vi ger aldrig upp!

 

hsdestroy

  • Bli medlem nu!