X
Bli medlem
Till toppen

Mitti.se: Barnen kräver ny skatepark

17 september, 2015 av Ants Neo

De får skrubbsår, börjar blöda och vrider axeln ur led. Vaxholms barn har tröttnat på de fallfärdiga skateramperna på Vaxön. Nu ska ramperna rustas upp, men politikerna kan inte utlova en riktig skatepark.

Täby har det, liksom Åkersberga och Vallentuna. En riktig skatepark alltså. Lägg där till Värmdö, Tyresö, Huddinge, Botkyrka och Stockholm – men inte Vaxholm. Här får barnen i stället åka skateboard på ett par risiga och trasiga ramper vid tennisbanorna på Vaxön. Läs mer här

Genom att blimedlem.subsurfers.se kan vi trycka på de lokala politikerna och myndigheterna för en riktig skateboardpark!

 

 

vaxholm_skate

Vaxholm skateboardpark några år sedan, idag i bedrövligt skick.

  • Bli medlem nu!