X
Bli medlem
Till toppen

Skateskola @ Nationaldagen

3 juni, 2015 av Ants Neo

Under nationaldagen på lördag finns möjlighet att deltaga i skateskola.subsurfers.se i Rålis Skateboardpark. Vi har brädor, skydd och olycksfallsförsäkring för deltagare.

annaskateskolaVi kör rabatterad drop in skateskola inkl all utrustning och olycksfallsförsäkring mellan kl 12-18 på lördag. Kostnad på lördag endast 50 kr för 30 minuter lektion eller ta med brädan hem för 1000 kr (vi skruvar ihop en ny, värde 1300 kr inkl lektion, medlemskap och olycksfallsförsäkring). Just nu har vi endast brädor för barn upp till 125 cm långa… Om ni har egen utrustning, ta med så kan fler deltaga. Vi kontrollerar även utrustningen med tips vad som kan anpassas/förbättras/bytas ut.

Ni hittar oss vid Sub Surfers tältet under Rålambshovsbron! Deltagare från 3 år är välkomna, även föräldrar och andra vuxna (100 kr). Alla deltagare fotograferas, se hundratals av våra deltagare på facebook.com/skateskola

Genom att deltaga i skateskola.subsurfers.se bidrar du till att utveckla föreningen för fler och bättre skateboardparker i Stockholm och kommuner. Vi är just nu 2.000 medlemmar utspridda i lokala Sub Surfers föreningar, men kan vi öka till 10.000, så kan vi påverka starkare!

Inbjudan till detta som facebook-event hittar du här eller här

 

 

  • Bli medlem nu!