X
Bli medlem
Till toppen

Stockholm Direkt: Inte konstigt ungarna ägnar sig åt dataspel

23 maj, 2015 av Ants Neo

Stockholm Direkts chefredaktör skriver en ledare om att det inte är konstigt ungarna ägnar sig åt dataspel, där skateboardåkning framhålls som alternativ, framför den traditionella idrotten som många gånger misslyckas att låta idrott bara vara kul.

I många idrotter bedöms 5-åringar som misslyckade och 10-åringar får inte vara nybörjare och nekas att börja. Läs mer här

tvspel

Stockholm Direkts chefredaktör Helene Claesson skriver: – Inte konstigt, tänker jag, att ungarna spelar dataspel istället. För där finns ju inga föräldratränare med taktiktavlor och guldstjärnor. Där får de tänka – och välja – själva.

Marlie7drop

Marlie 7 år deltog i skateskola.subsurfers.se och droppar en ramp för första gången. Hon blev definitivt ”hooked” och väljer troligen skateboarding framför tevespel alla gånger! skateskola.subsurfers.se ger absolut inga betyg alls och du är alltid välkommen som nybörjare, ung som gammal. Dessutom vägrar vi att träna dig alltför många gånger. Här handlar det mer om att ge tips och ge en bra start och peppa dig att utvecklas. Foto: Ants Neo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Bli medlem nu!