X
Bli medlem
Till toppen

Mitt i Huddinge: Skateparken byggs!

24 mars, 2015 av Ants Neo

150324 Mitt i Huddinge Nytorp Skatepark frontpageFöreningen Sub Surfers Huddinge med ordförande Tomas Wikström i spetsen kan nu äntligen svara sina medlemmar att Nytorp Skatepark i Trångsund Huddinge inom kort kommer att byggas!

Skateboardanläggningen kommer bli en flow-park med lägre böjar och en del street-park inslag för att vända sig till den breda massan av åkare i kommunen med omnejd. Vi uppmanar nu medlemmarna i Huddinge att hjälpa till att registrera fler medlemmar till föreningen Sub Surfers Huddinge. Ju fler medlemmar ju starkare kan vi påverka när saker inte går som vi vill. Medlemskap inkl olycksfallsförsäkring från 40 kr/år via blimedlem.subsurfers.se

150324 Mitt i Huddinge header

150324 Mitt i Huddinge Nytorp Skatepark

3D-bilder från Stefan Hauser @PTR-Skate, på hur Nytorp Skatepark i Trångsund Huddinge kommer byggas ut. Vissa förändringar kan komma att ske före och efter byggstart.. Föreningen kikar nu också på ombyggnation av befintliga ”provisoriska” parken som för några år sedan haffsades ihop med asfalt och kommun utan koll innan Tomas försökte styra upp det så gått det gick..

Nytorp Skatepark Huddinge 4

Nytorp Skatepark Huddinge 3

Nytorp Skatepark Huddinge 2

Nytorp Skatepark Huddinge 1

 

 

  • Bli medlem nu!