X
Bli medlem
Till toppen

Skatepark läggs på hyllan

29 januari, 2015 av Ants Neo

Tidningen Årsta/Enskede skriver idag i sin artikel, att planerna för Highvalley Skatepark i Högdalen nu läggs ner av politikerna trots i det närmaste solklara klara löften före valet.

Sub Surfers är nu mycket ledsna att meddela att vi återigen blivit svikna av politikerna. Vad man än röstade på är som bortkastat, utom möjligen KD med Mikael Valier (politiker och skateboardåkare) som ger oss ett fortsatt stöd i frågan!

Sub Surfers är nu mycket ledsna att meddela att vi återigen blivit svikna av politikerna. Vad man än röstade på (utom KD/Valier!) Foto: Denis Sopovic

Skateparken i Högdalen stannar i växten. Den kommer inte att byggas klart de närmaste åren. Trots politikernas löften. ”Otroligt pinsamt”, säger KD:s Mikael Valier. Inför valet 2014 såg det ljust ut. I princip alla partier gav stora tummar upp till att parken ska byggas klart. Svagast stöd kom från M, starkast stöd från V, MP, S och – KD.

Läs mer här och lägg gärna din kommentar längst ner i artikeln!

Vad exakt lovade politikerna under valet, läs här!

 

 

 

 

Vad kan vi göra åt detta?
Ja, det enda vi kan göra är att påverka våra politiker starkare, visa våra behov och hur många vi är! Just nu är vi ca 2.000 medlemmar, men med 10.000 skulle vi såklart kunna påverka starkare. -> blimedlem.subsurfers.se (endast från 30 kr/år inkl olycksfallsförsäkring!)

Ett annat alternativ vore om vi alla betalade utbyggnaden av våra egna pengar. Om våra 2000 medlemmar kan lägga säg 2000 kr/år, så skulle det betyda att att vi kan bygga ut parken för 4 miljoner kronor varje år och om 5 år är den färdig enligt det som politikerna faktiskt lovat vår förenings medlemmar. Om vi bygger ut parken själva, dvs medlemmar bygger för lägre kostnad än företag som har större kostnader, då kan vi bygga mer och det skulle gå fortare att finansiera. Det finns också möjlighet att ordna sponsorer till detta förstås, även om det också kostar att ordna och administrera allt detta för de personer som tar initiativet från Sub Surfers styrelse.

Till detta behöver vi förstås också styra upp vårt aktivitetscafé bättre för 2015. Det behövs hållas öppet varje helg och vardagskväll, så vi kan be alla som åker bli medlemmar, hjälpa nybörjare med låneutrustningen samt håll igång en viss försäljning cafét. Detta är en av förutsättningarna för att hålla projektet vid liv, att Sub Surfers finns på plats hela tiden!

 

  • Bli medlem nu!