X
Bli medlem
Till toppen

nynashamnsposten.se: Skateboardparken växer fram

22 augusti, 2014 av Ants Neo

Brad Siedlecki, designern bakom den nya skejtparken på Estö, har varit på besök i Nynäshamn. Se bilder på hur parken växer fram.

Landskapsarkitekten Brad Siedlecki på Pillar Design Studios i USA är designern bakom Nynäshamns nya skejtpark. Under förra veckan var han på plats på Estö med företaget Artisan Skateparks som bygger upp skejtparker över hela världen. Sub Surfers Nynäshamns ordförande Marcus Wärme och Stockholm Suburban Surfers ordförande Johan Sandström, som också var på plats i fredags, kunde nöjt konstatera att parken blir precis så bra som de har tänkt sig. Och kanske lite bättre.

Se bildalbum här

140822 Nynashamnspostense Skateboardparken växer fram

  • Bli medlem nu!