X
Bli medlem
Till toppen

Ia Neo provar surfing

6 augusti, 2014 av admin

En av Sub Surfers yngre medlemmar provade på att surfa, det gick riktigt bra för att vara första gången och allt blev fångat på video.

Ia Neo är 6 år och har enligt föräldrarna drömt och pratat om surfing i flera år. Drömmen om surf började flera år sedan, då hon såg filmen Soul Surfer samt en Barbie film med surf och några av pappas gamla surf-rullar. På sommaren åker hon lite skateboard och på vintern en hel del snowboard sedan hon var bara några år gammal. Surfbrädan fick hänga med till insjöar för paddling några gånger per år och i år lärde hon sig simma också, så det blev dags att prova på riktigt till slut. Surfspot Apelviken Varberg, 2-3 fot vågor, toppenväder och en entusiastisk tjej. Hennes entusiasm efter dessa första åk,

– När åker vi till Hawaii pappa!?

ianeosurfpaddladropsurf

 

  • Bli medlem nu!