X
Bli medlem
Till toppen

Workshop Årsta Skatepark

9 juni, 2014 av Ants Neo

Nätverket Årstafältet med föreningen Sub Surfers Årsta behöver din hjälp att bygga klart rampen i Årsta Skatepark, dvs ”Organic Skatepark”. Datum är söndagen den 15 juni från kl 11.00.

organicskateparkårstarampDu hittar till rampen ligger vid östra delen av Sandfjärsgatan på numera avstängda Årstalänken på Årstafältet. Initiativet är organiserat av Nätverket Årstafältet i samarbete med Sub Surfers Årsta som är vår lokala förening i Årsta. Genom att blimedlem.subsurfers.se bidrar du till att projekt som detta blir verkligen där du bor eller där andra bor. Tillsammans blir vi starka och kan forma en framtida totalitär brädstat Stockholm!

Facebook gruppen för Organic Skatepark hittar du här

 

2012.05.16 beslutade Kulturförvaltningen att ge Nätverket Årstafältet! stöd för för att kunna förverkliga Organic Skatepark. Målsättningen med projektet Organic Skatepark är att skapa en streetplaza för skateboarding. Projektet ska drivas av Nätverket Årstafältet! Men utvecklas organiskt med hjälp av användarna.

Arbetet genomförs under ledning av Kaj Karlsson (snickare) som även fungerat som projektledare. Han är också varit material- och maskinansvarig. Andreas Westling (Sub Surfers) ligger bakom idéskissen men övriga medverkande deltar i både idéarbete och i själva bygget.

Vi välkomnar alla inte minst barn och unga. Vi har på olika sätt speciellt försökt inkludera barnen. De har bl a varit med och skruvat skivor, skissat idéer och byggt modeller.

I dag har vi genomfört totalt 13 workshops varav 11 varit byggtillfällen och två planeringstillfällen. Tillsammans med projektgruppen har 50 personer varit aktiva, 19 har varit barn och unga, de övriga unga vuxna och föräldrar.

Under 2014 med start 15 juni fortsätter vi bygget. Byggdagar annonseras här på hemsidan samt projektets facebookgrupp: organicskatepark.

Varmt välkomna!

  • Bli medlem nu!