X
Bli medlem
Till toppen

Betongcupen Åva Täby

9 juni, 2014 av Ants Neo

janloftenhandplantåvaSe teaser med en av Sub Surfers grundare, Jan Loftén inför lördagens Betongcupen i Åva Skatepark Täby. Självklart kommer vi vara på plats och teckna fler medlemmar till våra lokala föreningar över hela stan.

Betongcupen 2014 Täby teaser from Bryggeriet Skatepark on Vimeo.

johnnysandbergåvagrindSe Sveriges bästa skateboard-åkare göra upp om 18.000 kr och fina priser i bowlen och tricks for cash i street. Även Roofy Ripping Awards delar ut sitt egna pris! Betongcupen arrangeras av Bryggeriet Skatepark i samarbete med Malmö Kommun, Täby Kommun och föreningen Sub Surfers Täby. Täby Skatepark Åva kom till efter ett samarbete mellan Täby Kommun, Nord Skateparks och föreningen Sub Surfers Täby/Sthlm Sub Surfers. Genom att samla medlemmar och påverka kommunen under flera års tid fick vi slutligen till denna grymma skatepark. Under eventet kan du träffa oss i vårt tält och blimedlem.subsurfers.se, eller så gör du det direkt online här.

betongcupentäbyåva

  • Bli medlem nu!