X
Bli medlem
Till toppen

Möte för Danderyds Skatepark

3 juni, 2014 av Ants Neo

Imorgon onsdag bjuder Danderyd Kommun med Mörbyskolan och föreningen Sub Surfers Danderyd in skateboardåkare för att för få information och diskutera skateboardparken som förväntas blir färdig under 2014. Alla som blir medlemmar under mötet eller är medlemmar och dyker upp är med i utlottningen av en komplett skateboard från PROSK8.

prosk8giveawayprice

Genom att deltaga på mötet och bli/vara medlem från 30 kr kan man vinna denna bräda. PROSK8-rider: William Damacena, Brasilien.

Datum: Onsdag 4:e juni
Tid: 16.00
Plats: Mörbyskolan
Lokal: Meddelas vid entrén

Genom att deltaga på mötet som medlem så kan du vinna en komplett bräda från PROSK8. Registrera redan nu via blimedlem.subsurfers.se och betala på plats eller om du redan är betald medlem för 2014. Medlemskapet kostar från 30 kr/år och inkluderar olycksfallsförsäkring från Folksam, men framförallt ger du föreningen lokalt och hela Sub Surfers kraft att påverka politiker och myndigheter för fler skateboardparker överallt. Vi är också intresserade av fem skateboardåkare som vill engagera sig i Sub Surfers Danderyds styrelse. Utlottningen av brädan gäller endast medlemmar boende i Danderyd Kommun.

För mer info om Sub Surfers Danderyd och Danderyds Skatepark kolla återkommande in danderyd.subsurfers.se och gilla facebook.com/subsurfersdanderyd

Gilla även facebook.com/subsurfers för nyheter gällande hela Stockholm.

Förra veckan skrev vi om mötet med kommunen om skateboardparken, läs här

  • Bli medlem nu!