X
Bli medlem
Till toppen

Danderyds Skatepark

26 maj, 2014 av Ants Neo

121204 Mitt i Danderyd SkateparkSkatepark i Danderyd är en långkörare, senast vi rapporterade om det så var det december 2012 med en artikel i Mitt i Danderyd, men nu verkar det vara på gång till slut. Sub Surfers har under förra veckan haft möte med politiker och myndighet tillsammans med engagerade lärare i Mörbyskolan om att göra vad vi kan för att parken skall stå klar senare under detta år.

Det är dock ingen stor skatepark vi pratar om då budgeten är på en miljon kronor, vilket kommer räcka till endast ett par hundra kvadratmeter betong. Vår föreslagna plan är att utnyttja den befintliga asfalten på ca 650 kvm, fälla in diverse objekt och bygga en micro-mini-pool-del. Vår idé är också en etapp två där vi senare byter ut asfalten mot betong med flow-landskap, samt bygga in några nya objekt.

mörbyskolanparkerning

Sub Surfers tillsammans med kommunen och Mörbyskolan kommer under juni månad bjuda in för ett möte för att diskutera utformningen av parken samtidigt som man kommer kunna teckna sig som medlem i föreningen. Alla som är medlemmar i Sub Surfers Danderyd, dvs som bor i en kommun i Danderyd och kommer på mötet, är då med i utlottningen av en skateboard!

blimedlem.subsurfers.se redan nu för endast från 30 kr inkl olycksfallsförsäkring.

 

  • Bli medlem nu!