X
Bli medlem
Till toppen

Idrottslyftet @ Åkersberga Skatepark

14 maj, 2014 av admin

För andra året deltog Sub Surfers på Idrottslyftet i Åkersberga Skatepark, där 1500 elever fick chansen att prova på skateboarding, bland en mängd andra aktiviteter som också anordnades.

Efter att ca 500 elever provat på att åka började det tyvärr regna. Vi hann dock informera dem om vår lokala förening Sub Surfers Åkersberga med vår plan att byta ut den slitna asfalten mot betong och samtidigt bygga till några fler objekt till en total kostnad av några miljoner kronor. Alternativet vore att bygga en helt ny park på annat ställe för minst dubbla kostnaden. Parken som byggdes 2011 lider av urusel asfalt och vattensamlingar som tar flera dagar att torka upp. Åkersbergas skateboardåkare behöver en ordentlig skatepark! Genom att blimedlem.subsurfers.se så kan vi starkare påverka kommunen om att satsa på detta!

Vi kikar också nu på möjligheten att starta upp skateskola.subsurfers.se även här, ett bra sätt att samla fler medlemmar och därmed påverka starkare!

Stort tack till prosk8.se som ställde upp med både utrustning och Joseph Colon som coach.

140514 Idrottslyftet tält

Några av dagens 1500 elever som ville testa på skateboarding

140514 Idrottslyftet coach Ants

Sub Surfers coach Ants Neo lär alla hur man droppar! I bakgrunden ser ni delar av den park han byggt tillsammans med medlemmar från Sub Surfers. Ett byte av asfalt till betong på de plana ytorna, med dränering och roliga kanaler, broar och nya objekt, skulle fräscha till parken ordentligt.

  • Bli medlem nu!