X
Bli medlem
Till toppen

Nynäshamnsposten: Så ska skateparken se ut

4 april, 2014 av Ants Neo

Cementparken väntas bli folkmagnet. Redan till slutet av sommaren kan kommunens satsning på en skatepark på Estö stå klar. Jesper Skoglund och Micke Larsson, två av dem på Nynäshamns kommun som jobbar med bygget, är själva inga experter på skateboard-åkning. Men de är entusiastiska inför projektet.

– Vi rådgör med expertisen: lokala skateboardåkare och föreningen Sub Surfers, som hjälper oss att ta fram ritningen till parken. Det sämsta vi kan göra är bygga fel så att parken inte används, säger Micke Larsson.

Läs vidare på Nynäshamnsposten här och blimedlem.subsurfers.se och stöd vårt arbete för fler skateboardparker!

140404 Nynäshamnsposten

140404 Nynäshamnsposten bild2

  • Bli medlem nu!