X
Bli medlem
Till toppen

Snowboard Gärdet Östermalm

17 januari, 2014 av Ants Neo

20140118_110745

På lördag och söndag 25-26/1 är det återigen snowboard-åkning på Gärdet. Vi håller med brädor och coaching för barn från 2 år och uppåt för medlemmar i Sub Surfers. Medtag kraftiga vinterkängor och hjälm.

Plats: Backen ovanför Kampementsbadet på Gärdet Östermalm.
Tid: Varje lördag 09-16 och söndag kl 10-16.
Kostnad: Utan kostnad för medlemmar, men köp kaffe/hembakat av oss sedan även utrustningen till förmån för verksamheten!
Ålder: Från 2 år och uppåt. Även vuxna och hela familjer kan boka våra coacher.

Genom att så många som möjligt blir blimedlem.subsurfers.se för endast 30 kr inkl olycksfallsförsäkring, så kan vi  som förening tillsammans påverka politiker, myndigheter och politiker att få till GÄRDET SNOWPARK med rullbandslift, belysning, snowpark-objekt, friåkningyta samt SNOWFLEX så vi kan åka även på sommarhalvåret. Kolla in video här och här.

Jag som engagerat mig i detta är numera återförsäljare av BURTON SNOWBOARDS och erbjuder SUB SURFERS medlemmar förmånliga skräddarsydda paket. Genom att köpa av mig stödjer du föreningens verksamhet och vision för mer snowboard på Gärdet Östermalm. Snurfa direkt in på www.burton.se och svara mig vad du behöver så återkommer jag snabbt med tillgång och pris: Ants Neo 073 545 91 00, facebook.com/antsneo eller maila ants@sideways.se

Då de flesta deltagare är under 7 år så har vi inte LOK-bidrag för denna verksamhet. Stöd köp vårt kaffe och utrustningen så orkar vi hålla på!

Kolla in SNOWFLEX och tänk dig sedan åka på det om någon sommar på Gärdet!

  • Bli medlem nu!