Warning: include_once(/storage/content/77/164377/subsurfers.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/77/164377/subsurfers.se/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 10 Warning: include_once(): Failed opening '/storage/content/77/164377/subsurfers.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php74/lib/php:/storage/content/77/164377/pear/php') in /storage/content/77/164377/subsurfers.se/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 10 Yoga i Rålis Skatepark : Sthlm Sub Surfers
X
Bli medlem
Till toppen

Yoga i Rålis Skatepark

19 september, 2013 av Ants Neo

Nu har det absolut gått på tok för långt. Det har det redan med sparkcyklisterna som invaderat vår Rålis Skateboard Park, men igår morse körde ett gäng mammor yoga på vår betong. Det regnade inte så de försökte inte undkomma regnet, utan de trodde det var helt okej att lägga ut sina mattor och sträcka på sig lite i en skateboardpark(!).

Bilden är även postad på Facebook sidan 100% Skateboard i skateparkerna där du kan diskutera detta och annat skit som stör oss skateboardåkare.

Genom att blimedlem.subsurfers.se kan vi påverka myndigheter och politiker massivt genom att organiserat visa vilka vi är.

latteyogamilfs

Yoga-mammor sträcker på sig i vår skateboardpark, utan att förstå att de är i vägen trots flera tillsägelser. Motvilligt flyttar de till slut på sig.. Foto: Katja Uneborg

 

Följande är inte från Rålis Skatepark som ni förstår, men samma attityd från många verkar alltså gälla även för våra skateparks. Bedrövligt 🙁

ssstroopers

Vi har nu löst problemet genom att sända in SSS-Troopers och eliminerat det kontaminerade yogabajset!

  • Bli medlem nu!