X
Bli medlem
Till toppen

The Gathering

20 augusti, 2013 av Ants Neo

Nu till helgen den 23-25 augusti bjuder Stockholm Suburban Surfers och Longboard Sweden in till en hel helg fylld av skateboardåkning i Stockholm. Huvudplatsen är Highvalley Skateworld [HS] och det kommer bjudas på allt från bowl till slalom- och downhill, slide jam mm.

Syftet är att erbjuda skateboardåkarna i Sverige en gratis tillställning där så många som möjligt kan vara med och uppskatta frihetskänslan på en skateboard. Hjälp oss också samla in så många medlemmar som möjligt för att HS ska bli färdig byggd med street plaza, större flowområde, pool area och upprustning av 900m longboardbana, som utlovat av politikerna.

blimedlem.subsurfers.se

Läs gärna mer om The Gathering på tacky.se

För att läsa schemat större, klicka på bilden (obs uppdaterat schema!).

thegatheringlogo

thegatheringpm

 

 

 

 

 

  • Bli medlem nu!