X
Bli medlem
Till toppen

Skateboard i Riksidrottsförbundet!

25 maj, 2013 av Ants Neo

svenskidrottriksidrottsmötetluleå2013

Skateboard ny idrott i Riksidrottsförbundet.

Tredje gången gillt för Svenska Skateboardförbundet. RF-stämman i Luleå röstade under söndagen ja till riksidrottsstyrelsens förslag att välja in förbundet, som blir RF:s  70:e. De sju övriga förbund som ansökt om inträde fick nej av stämman.

 

MGyllenbergRFklubbningavskateboard–  Det här känns fantastiskt. Vi har många unga utövare som ibland haft problem att bli tagna på allvar. Medlemskapet i Riksidrottsförbundet är ett viktigt kvitto för dem. Nu kan vi på sikt ge våra skateboardföreningar i landet mer stöd och bättre förutsättningar. Nu finns en part dit de kan vända sig till och vi kan ta vara på den föreningslustan som finns, säger Magnus Gyllenberg, ordförande i Skateboardförbundet.

Läs mer här

 

Ordförande Magnus Gyllenberg presenterar skateboard under Riksidrottsmötet och det antas!

 

Riksidrottsmötets ordförande klubbar igenom beslutet!

RFklubbningavskateboard

  • Bli medlem nu!