X
Bli medlem
Till toppen

Invigning Åva Skatepark Täby [25/5]

21 maj, 2013 av Ants Neo

Lördag 25 maj inviger Sub Surfers och Täby kommun ÅVA SKATEPARK. På programmet är PROSK8 High Ollie samt SKATEBOARD-JAM med fina priser från sponsorerna (för åkare med hjälm). DJ Denis spelar blandade låtar från bl.a. skateboardvideos och vi bjuder på korv. Alla som vill är välkomna att deltaga som tjej, junior, senior eller old school. Vi bjuder också på bästa vädret denna högtidsdag.

Passa på att stödja och bli medlem i Sub Surfers eller den lokala föreningen Sub Surfers Täby från 30 kr och delta i utlottningen av fina skateboardprylar från sponsorerna.

mattethegubbah

Matte da Gubbstah från Sub Surfers Täby carvar över Åva poolens trappa. Foto: Dave Östlund

13:00 Korvgrillning
13:15 Invigningstal
13:30 SK8 JAM
15:00 Prisutdelning
15:15 Allmän åkning

Åva Skatepark i Täby är den 13:e parken som föreningsorganisationen Stockholm Suburban Surfers har jobbat fram. Den är framtagen tillsammans Täby Kommun och de lokala skateboardåkarna i föreningen Sub Surfers Täby, samt byggd och ritad av Nord Skateparks. Genom att blimedlem.subsurfers.se så bidrar man till att engagerade i Sub Surfers föreningar får mandat att påverka politiker och myndigheter att satsa på en skateboardpark i just din kommun. Med just dig kan projekt som detta bli verklighet.

Facebook eventet för invigningen hittar du här

Klicka på postern för att läsa den större!

invigning_ava_skatepark_taby_1024

 

 

  • Bli medlem nu!