X
Bli medlem
Till toppen

Sub Surf Café @ [HS]

6 maj, 2013 av Ants Neo

Föreningsorganisationen Stockholm Suburban Surfers med den lokala föreningen Sub Surfers Högdalen har i helgen öppnat Sub Surf Café i Highvalley Skateworld, ett aktivitetskafé för anläggningens gäster. Kaffe, bullar, mackor, godis, dryck, medlemskap i Sub Surfers och lånerbrädor och skydd.

Sub Surf Café startades upp i betaversion 0.5 i lördags morse och uppgraderades till version 0.6 under söndagen. Stort tack till PROSK8 som sponsrade oss med 10st lånebrädor och vårt Arvsfondenprojekt ROOFY SAFETY som donerade vår verksamhet ett gäng skydd för de aktiviteter vi startar upp.  Vi kommer återkomma till utvecklingen av vårt koncept i parken kontinuerligt. Detta är ett samarbete med Idrottsförvaltningen med högt ställa mål och krav för att tillgodose en service för anläggningens åkare och andra besökare.

En direkt förutspådd effekt av detta var att vi kunde styra ordningen i parken. Många skateboardåkare hade klagat på förra helgens invasion av unga sparkcyklister med agressiva föräldrar som inte ville respektera att endast skateboardåkning är tillåten i anläggningen. Nu fick vi flera sparkcyklister att låna bräda av oss och som efteråt tackade oss för möjligheten att prova på skateboard istället.

Vi återkommer med att berätta om utvecklingen kring Sub Surf Café i Highvalley Skateworld.

Välkommen att teckna medlemskap och eller handla något hos oss, vilket stöder vår verksamhet!

27159_407369289362455_108899287_n

lånebrädorfrånprosk8

10st lånebrädor från PROSK8. Vi fann att vi kommer behöva ordna ännu fler brädor.

  • Bli medlem nu!