X
Bli medlem
Till toppen

Gärdets snowboardskola: Snö i backen igen!

11 januari, 2013 av Ants Neo

Snowboardskola för barn från 2 år. Lördagar kl 09:30-11:30 i ”Stubben-backen” vid Kampementsbadet Gärdet. Snowboardskolan är helt utan kostnad för Sub Surfers medlemmar där även olycksfallsförsäkring från Folksam ingår för endast 20 kr/år. Gärdets Snowboard-skola har några lånebrädor från Burton Snowboard eller så köper ni sedan utrustningen till förmånligt pris.

Nu har ditt barn chansen att lära sig snowboard från redan 2-års ålder. Intresset för snowboard-skolan har varit stort med över 30 glada deltagare hittills. Snowboarding till skillnad mot vad många tror, fungerar utmärkt för de allra minsta att lära sig, då utrustningen blir en samlad enhet tillsammans med kroppen. Det gör inlärningsprocessen enkel och rolig att komma igång med. Känslan att sitta fast med kontrollen åkaren finner ger en mycket beroendeframkallande frihetskänsla och tillfällig hybris. Du vill direkt åka igen och igen!

Föreningen SUB SURFERS GÄRDET samarbetar med ROOFY SAFETY en kampanj för brädåkarnas säkerhet med stöd från Arvsfonden. För deltagande krävs hjälm och stabila kraftiga vinterkängor. Föräldrar hjälper till i skolan efter anvisningar. Vi har fått låna ett gäng barnbrädor från Burton Snowboards och erbjuder även snowboardpaket till förmånliga priser. Skolan är som sagt utan kostnad, men försäljning av snowboardpaket ger möjligheter att utveckla skolan och även backen(!). Ett sponsringskoncept för allas win-win. Prova på snowboardskolan, gå sedan in på www.burton.se och ring 073 545 91 00 eller maila ants@sideways.se för önskemål om produkter, så svarar jag om pris och leveranstid.

Jag som dragit ingång detta initiativ med föreningen SUB SURFERS GÄRDET heter Ants Neo är 3-barnsfar, f.d. landslagsåkare, top 5-10 i Europa och Nordisk mästare. Om intresse och ekonomi sedan finns kan fler coacher komma att hyras in framöver.

blimedlem.subsurfers.se

130108 Snowboardskolan Gärdet1

  • Bli medlem nu!