X
Bli medlem
Till toppen

Snowboardskolan Gärdet

21 december, 2012 av Ants Neo

Snowboardskolan körs nu igen på lördag 22 december från kl 09:30 till 11:30. Det är bara att komma förbi och testa på för barn från 3 år. Platsen är i backen från stubben ovanför Kampementsbadet. Det finns några brädor och skor att låna, att turas om med. Ta med stabila vinterkängor och hjälm.

121215 Gärdet Snowboard 200De som var med första gången i lördags fick bekanta sig med utrustningen och öva de första grunderna, hålla ut armarna, hitta balansen, stå med tyngden på framfoten och åka minst halva backen. Föräldrar hjälpte till. Vi repeterar detta igen och för nya deltagare, men börjar även öva in en stoppsladd med hälsväng. Detta för att åkaren ska utvecklas bättre när hen kan kontrollera sin fart bättre och känna sig mer bekväm med det. Konceptet är också att föräldrar hjälper till efter anvisningar.

Vi kör skolan varje lördag tills snön är borta. Dock ej lördag 29:e december. Det kostar inget att deltaga, men är för medlemmar i Stockholm Sub Surfers. Registrera genom blimedlem.subsurfers.se för endast 20 kr/år inkl olycksfallsförsäkring. Medlem registreras då i den lokala Sub Surfers förening som finns eller kommer finnas..

gärdetsnowboarsskola2

  • Bli medlem nu!