X
Bli medlem
Till toppen

Snowboardskola Gärdet

12 december, 2012 av Ants Neo

Nu på lördag kl 09:30 startar föreningen ”Sub Surfers Gärdet/Östermalm” sin snowboardsatsning, en snowboardskola. Vi börjar med de allra minsta från 3 år och uppåt, som får chansen att prova på grunderna. Vi åker i pulkabacken ”Stubben” vid Ladugårdsgärdets promenadväg och håller på fram till lunch.

Burton snowboards är hjälpsamma och försett oss med 6 par boots och 5 brädor i storlekar från 100-125cm. Vi har även två mindre personliga brädor på 80 och 90cm att tillgå. Möjligen är bootsen något stora, så ta med egna rejäla boots samt hjälm till barnen.

Tanken är att föräldrar hjälper till efter anvisningar och de föräldrar som kan åka själva får gärna engagera sig fortsatt, vilket vi kan diskutera på plats. Intresset har varit stort från ca 25 familjer, men vi gör så gott vi kan med de brädor vi har. Mer utrustning kan köpas in, vilket vi också kan diskutera.

Snowboardskolan är gratis för medlemmar i föreningen Sub Surfers Gärdet för 20 kr/år inklusive olycksfallsförsäkring. Registrera på plats eller via blimedlem.subsurfers.se 

Självklart kan även vuxna deltaga i snowboardskolan under andra tider.

Kontakt: ants.neo@subsurfers.se eller 0735459100.

  • Bli medlem nu!