X
Bli medlem
Till toppen

Östermalmsnytt: Snowboardpark

8 december, 2012 av Ants Neo

En idé har föreslagits staden, men vi vill utveckla det lite mer, för en satsning på en större snowboard och snowskate -park på Gärdet, bredvid den rejäla pulkabacken ”Stubben”. Det finns alltid overkligt mycket snö utspridd på fälten som skulle kunna samlas ihop och tryckas upp i backen. Det skulle ordentligt utnyttja och även förlänga säsongen för alla barn och vuxna på bräda.

Östermalmsnytt skriver: Anlägg en liten snowboardpark på Östermalm. Det föreslår en 15-årig Östermalmsbo i ett medborgarförslag. Läs mer och kommentera här.

 

 

 

”Sub Surfers Gärdet” är en förening till ”Stockholm Suburban Surfers” som sedan 1984  kämpar för att utveckla brädsportscenen i Stockholm med omnejd. Om du vill se en snowboard och snowskate-park på Gärdet blimedlem.subsurfers.se

Klicka på artikeln nedan för att läsa den större.

 

  • Bli medlem nu!