X
Bli medlem
Till toppen

Skateboarding is a crime!

20 oktober, 2012 av Ants Neo

SVT Nyheter skriver att hjärnskador kan öka risken för kriminalitet och lägger upp en bild med en skateboardåkare i Rålis Skatepark. En ”tyst epidemi” Barn och unga som drabbas av hjärnskador löper en ökad risk att begå brott, enligt brittiska forskare.

– Den unga hjärnan, som fortfarande utvecklas, är benägen att ta risker och är på så vis redan mer utsatt för att skadas och för att drabbas av mer eller mindre allvarliga problem med uppmärksamhet, koncentration och att kunna lägga band på sig och sitt beteende, säger rapportförfattaren Huw Williams. Läs mer här

Då 90% av alla skateboardåkare åker utan hjälm, så lever vi säkert mycket väl upp till uttrycket ”Skateboarding is a crime”.  Ja så måste det vara.. Ja och nu kommer ingen politiker vilja satsa mer pengar på oss skateboardåkare? Alternativet till detta är att bära hjälm om du inte vill bli en brottsling i framtiden och om du vill få till en street plaza i Highvalley Skateworld.

Om du vill påverka politikernas syn på skateboarding i Stockholm och därmed öka våra chanser till att få till bättre möjligheter till att åka skateboard, blimedlem.subsurfers.se

 

  • Bli medlem nu!