X
Bli medlem
Till toppen

WTF: Löpartävling(!) i Åkersberga Skatepark

6 oktober, 2012 av Ants Neo

Peter Jakobsson är annars grym på high ollie i Åkersberga Skatepark!

Galenskaperna i våra skateboardparker verkar aldrig ta slut. Från rullskridskor till inline till roller derby, från BMX till motorcyklister, från bobbycar till trehjuling, från radiostyrda bilar till sparkcyklister. Men det här tar priset, en löpartävlingen Tjurruset tar över en hel skatepark(!)

 

Den lokala föreningen Sub Surfers Åkersberga blev inte ens kontaktade, plötsligt idag var hela skateparken full av kissluktande löpare med lastbilar och tält överallt. Enligt arrangörerna hade de hyrt parken för sitt event. Vad de lokala skateboardåkarna tyckte om detta, brydde sig igen om. Alla ytor var upptagna under en av höstens finaste dagar, inte ens bowlen gick att utnyttja p.g.a. löparnas barn som åkte kana i böjarna och satt i vägen när de lokala skatarna försökte åka.

Enligt Sub Surfaren Peter Jakobsson lovade arrangörerna att städa upp ordentligt efteråt. Han hoppas verkligen att de gör det också, genom att ta bort all lera de drog in på ytan. För att få ytan ren behöver de spola och sopa av skateboardparkens ca 1200 kvm, kommer de göra det bra, det återstår att se.. (Idag 3 dgr senare ligger det fortfarande korvmoj, annat skräp och lera överallt i parken).

Läs gärna också tacky.se: 100 skateboard i skateparkerna

Plötsligt var hela skateparken full av eventtält, lastbilar och en massa folk i trikåer som luktade svett och höll i sportdryckflaskor. Foto: Peter Jakobsson

Ingen skön skateboard-session idag inte. Kissluktade förvirrade löpare överallt.. Foto: Peter Jakobsson

 

  • Bli medlem nu!