X
Bli medlem
Till toppen

Sigtuna: ”Skateday” fyllde parken

2 september, 2012 av admin

Sub Surfers i Sigtuna avslutade i helgen årets skateboardskola med eventet ”Skate Day i Sigtuna”. Till avslutningen hade Lillis Åkesson, flerfaldig världsmästare i freestyle, bjudits in och gjorde en mycket uppskattad uppvisning.

Sammanlagt hade ett 100-tal åskådare samlats för att se Sub Surfers Sigtunas första High Ollie Contest. Efter en lång kamp med några vådliga vurpor stod Tobbe Brännlund som vinnare. Lillis körde en ”clinic” med eventets 50 deltagarna och skateboardskolan avslutades sedan med att varje grupp som examen fick visa ett trick som de lärt sig. Dagen avslutades med en lång session i vår nya miniramp som tydligen fortsatte ända tills det blev för mörkt för att fortsätta..

Bilderna får tala för sig!

[easyrotator]erc_86_1346882505[/easyrotator]

  • Bli medlem nu!