X
Bli medlem
Till toppen

Täby: Bygge av Åva Skatepark pågår

1 september, 2012 av Ants Neo

Sedan ett litet tag sedan pågår bygget av Täby Åva Skatepark. En park som kommer bli ca 800kvm stor och innehålla street, flow och backyard pool. Nord Skateparks som bygger har redan hunnit att armera poolen. Skateparken byggs intill Åva Gymnasium som ligger precis mitt emellan Roslagsbanans hållplatser Tibble och Roslags Näsby.

Sub Surfers Täby bildades ungefär 2,5 år sedan, för att möta kommunens krav på part att vända sig emot i skateboardfrågor. Sent i höst står äntligen skateboardparken klar.

Ge ditt stöd till föreningen genom att blimedlem.subsurfers.se från endast 20 kr/år. Du stödjer inte bara föreningens arbete att utveckla skateboarding i Täby, utan också hela Stockholm. Det leder till fler parker. Det ingår även en olycksfallsförsäkring från Folksam och medlemsförmåner som rabatt i butik.

Täby Åva Skatepark, en skatepark med street, flow och backyard pool (av det snällare slaget).

Möte med kommunen på platsen. Foto: Markus Larsson

Backyard poolen armeras. Foto: Matt Marek

Lite snällare backyard pool. Foto: Fredrik Gustafson

  • Bli medlem nu!