X
Bli medlem
Till toppen

Tuna Skatepark: Invigning under regn

17 augusti, 2012 av admin

För invigningen av Tuna Skatepark hade vi bokat in en fin varm sol för hela dagen. Men just när street kvalet skulle sätta igång, kom en exotisk regnstorm och det blev till att packa ihop allt. Det var annars en riktigt bra uppslutning av många lokals, men också skatare från hela stan, som skulle tävla om prispengar och många fina priser från sponsorerna.

Förslag är nu att köra invigningstävlingen lördagen den 29 september istället. Vi återkommer med mer detaljer när det närmar sig. Det datumet krockar inte heller som denna helg Ultra Bowl Malmö, som många åkte till. Det finns nu också möjlighet att köra en masters klass i bowlen.

En hel del publik hade hittat till invigningstävlingen. Foto: Fredrik Gustavsson

Sub Surfers Ants Neo instruerar speakern och domarna inför första street-kvalet, strax för monsunen satte igång. Foto: Fredrik Gustavsson

 

Inbjudan för eventet såg ut såhär. Ny poster kommer för 29 september!

  • Bli medlem nu!