Warning: include_once(/storage/content/77/164377/subsurfers.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/77/164377/subsurfers.se/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 10 Warning: include_once(): Failed opening '/storage/content/77/164377/subsurfers.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php74/lib/php:/storage/content/77/164377/pear/php') in /storage/content/77/164377/subsurfers.se/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 10 The Gathering 2012 : Sthlm Sub Surfers
X
Bli medlem
Till toppen

The Gathering 2012

10 augusti, 2012 av admin

Dags igen för årets longboardträff i Stockholm, THE GATHERING av Longboard Stockholm som del av Sub Surfers.

I år kommer det vara en hel helg av skateboardåkning för olika stilar, fullt med alternativ för det man gillar.

Tex kommer det arrangeras en introfest med Longboardfilmer som helgens kick off på Debaser Slussen, Ett stort Slide Jam på lördagen i Vitabergsparken samt ett roadblock party på lidingö på söndagen med slalom, freestyle, downhill, slides och mycket mera. Det kommer även finnas en tjejträff, en slide och Longboardskola under helgen för intresserade. Intresset är stort och har ökat i snabb takt varje år.

Sub Surfers kommer finnas på plats och informera om föreningens arbete, olycksfallsförsäkring, Highvalley Skateworld projektet mm.

Här hittar ni all information: THE GATHERING

Bild från förra årets event. 

  • Bli medlem nu!