X
Bli medlem
Till toppen

Invigning Tuna Skatepark 17 augusti 12:00

10 augusti, 2012 av admin

Föreningen Sub Surfers Tumba och organisationen Sthlm Sub Surfers med Botkyrka kommun bjuder nu på invigning av Tuna Skatepark. Under dagen kommer vi bjuda på handburgare och dryck till alla medlemmar och nya. Stans bästa skateboardåkare kommer att tävla i ”Best in Street” och ”Pool Party” med prispengar på över 10.000 kr samt fina priser från sponsorerna.

Det kommer också tävlas ut en komplett bräda från PROSK8.se genom Sideways SMS, helt utan kostnad. Skicka SMS med texten ”TUNA” till 0735459100 så är du med i utlottningen och får mer info om Sub Surfers och annat i brädsportväg.

Även Roofys Safety Ambassadors kommer vara på plats och prata säkerhet och lotta ut ett gäng skydd från TSG. De har också första hjälpen.

Tuna Skatepark är ett initiativ från lokala skateboardåkare i Sub Surfers Tumba, Sthlm Sub Surfers och Botkyrka kommun som satsat på att rusta upp Sven Tumbas Park. Skateboardparken är byggd av Nord Skateparks, där street-ytan är designad av Mark Pulman och poolen av Ants Neo från Sideways Projects. Total ca 600 kvadratmeter betong, asfalt och lite granit och stål.

Schema:
Anmälan 12.00 – 13.00
Kval Best in Street 14 – 14:50
Kval Pool Party 15 – 15:30
Invigningstal 15:30
Final Best in Street 16:00 – 17:00
Final Pool Party 17:00-17:30
Prisutdelning 17:45-18:00
(tiderna beror på antalet deltagare..)

Regler
Vi kommer ha 8-10 hjälmar att låna ut. För att deltaga krävs medlemskap i Sub Surfers samt hjälm på, registrera på plats för från 20 kr inkl olycksfallsförsäkring eller här genom blimedlem.subsurfers.se 

Ju fler medlemmar ju fler skateparker i och runt stan. Visste du att vi under 2012 får 5st nya skateparker byggda för 38 miljoner kronor och totalt de senaste åren för över 60 miljoner kronor(!). Trots det saknas det skateparker i många kommuner, detta är vad du stödjer i Sub Surfers.

Vägbeskrivning
Tuna Skatepark ligger i parken bredvid Tumba Gymnasium. Tag pendeltåget till Tumba station några mil söder om Stockholm.

Facebook
Joina eventet på facebook här

 

tumba.subsurfers.se

För mer info kontakta ants.neo@subsurfers.se 0735459100 www.subsurfers.se

 

  • Bli medlem nu!